Gratis verzending vanaf €60 | Openingstijden: woe t/m za 10.00 - 17.00 uur | Stuur je kinderkleding (gratis) op en ontvang 40% van de opbrengst

INBRENGEN EN VERKOPEN

ALLEEN DE ALLERMOOISTE ITEMS

 

Zijn de kasten van jouw kids overvol en heb je geen zin om alle items los te verkopen en eindeloos te onderhandelen over de prijs?
Breng dan de merkkleding langs in de winkel of stuur het (gratis) op! Alles wordt netjes gestoomd, mooi op de foto gezet, gepromoot en als mooi pakketje verzonden.
Per verkocht item ontvang jij 40% van de verkoopprijs en je hoeft er helemaal niks voor te doen!

 

HOE WERKT HET

INBRENGEN

 

Bij Mikkis verkopen we alleen baby- en kinderkleding die er als nieuw uitziet. Kleding die niet geselecteerd wordt voor verkoop, kan worden opgehaald of wordt gedoneerd aan Stichting Babyspullen of Stichting Caritas Uden

Om kleding in te brengen kun je langskomen in de winkel tijdens openingstijden, of gratis opsturen vanaf 25 stuks merkkleding.
Voor de eerste keer inbrengen? Lees hier de werkwijze.

 

HOE WERKT HET

VERKOPEN

 

De ingebrachte kleding wordt bij Mikkis zeer secuur geselecteerd. Jij selecteert het thuis, ik check alles nog een keer op vlekjes, kapotte naadjes etc. 
De kleding die door de selectie heen komt, wordt gefotografeerd en geprijsd en wordt in de winkel en webshop geplaatst gedurende het seizoen.
Er wordt een klantaccount voor je aangemaakt, zodat je tussentijds zelf kunt kijken hoeveel tegoed je hebt opgebouwd.

 

VERKOPEN WE JOUW KLEDING?

JIJ ONTVANGT 40%

 

Nadat de verkoopperiode is verstreken en je items zijn verkocht, krijg je 40% van de opbrengst uitbetaald.
Het bedrag wordt naar je overgemaakt,
of je kiest voor een tegoedbon.