Gratis verzending vanaf €60 | Openingstijden: woe t/m za 10.00 - 17.00 uur | Stuur je kinderkleding (gratis) op en ontvang 40% van de opbrengst

VEELGESTELDE VRAGEN


MAG IK ALTIJD INBRENGEN?

Ja dat kan! Tijdens de openingstijden van de winkel mag je kleding komen inbrengen. (Max. 1 shopper per keer)
De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Woon je verder weg? Vraag dan een gratis* verzendlabel aan. Verzending is gratis bij meer dan 25 stuks (merk)kleding.
Minder items mogen ook opgestuurd worden, maar dan betaal je zelf de verzendkosten van €4.50.


WAT KAN IK ALLEMAAL INBRENGEN? 

Wij verkopen alleen baby- en kinderkleding. Stijlvolle items die niet ouder zijn dan ongeveer drie jaar en niet groter dan maat 152. Breng je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Mikkis neemt alleen schone artikelen aan die in zeer goede staat zijn. Benieuwd welke merken je kunt inbrengen? De lijst vind je HIER


KAN IK OOK NIEUWE KLEDING OF PARTIJEN AANBIEDEN?

Ja, je kunt ook nieuwe kleding inbrengen. Maak je bijvoorbeeld kinderkleding of accessoires voor kinderen en zoek je een verkooppunt voor je unieke items, neem dan contact op voor de mogelijkheden. Grote partijen kleding kunnen niet worden aangeboden.


WANNEER KAN IK MIJN ZOMER-/WINTERKLEDING INBRENGEN?

Inbrengen van voorjaars- en zomerkleding kan in de maanden februari t/m juni. Inbrengen van herfst- en winterkleding kan in de maanden juli t/m januari. In juli start de eerste herfstinbreng, in februari de eerste voorjaarsinbreng.


WELKE MATEN KAN IK INBRENGEN?

Maat 50 t/m 152


WELKE MERKEN KAN IK INBRENGEN?

In principe verkopen de betere merken het beste, maar artikelen van H&M, Zara, Prenatal, e.d. kunnen ook worden ingebracht. Voorwaarde is wel dat ook deze kleding er nog als nieuw uit ziet en van een recente collectie is. Het complete overzicht van de merken vind je HIER.


WELKE ITEMS ZIJN NIET GESCHIKT VOOR DE VERKOOP?

Artikelen zoals ondergoed en sokken worden niet aangenomen. Twijfel je? Neem dan even contact op.


HOE MOET IK DE KLEDING AANLEVEREN?

Lever de kleding altijd gewassen en gestreken aan. Verpak het netjes opgevouwen in een stevige tas/shopper, geen dozen.
Gekreukte kleding die in de tas gepropt is, wordt niet aangenomen. De kleding moet 'ready to shop' zijn.


SELECTEREN JULLIE DE KLEDING TIJDENS DE AFSPRAAK?

Nee, je kleding wordt z.s.m., maar uiterlijk binnen twee weken geselecteerd. De geschikte items worden geprijsd en ter verkoop aangeboden in de winkel en webshop. Je ontvangt een e-mail met een overzicht zodra dit gebeurd is.


WELK PERCENTAGE ONTVANG IK VAN DE VERKOCHTE KLEDING?

Na afloop van de verkoopperiode ontvang je een overzicht met de verkochte items en je opbrengst. Je ontvangt 40% van de verkoopprijs wanneer jouw item is verkocht binnen de verkoopperiode.


HOE LANG WORDT MIJN KLEDING TE KOOP AANGEBODEN?

Je kleding wordt voor een periode van ongeveer 6 maanden op de webshop geplaatst, afhankelijk van het moment van inbrengen.


HOE WORDEN DE PRIJZEN VAN MIJN ITEMS BEPAALD?

De prijzen worden bepaald door Mikkis. Er wordt rekening gehouden met vraag, aanbod, huidige trends en conditie. Heb je een minimale vraagprijs voor een bepaald item, geef dat dan aan tijdens de afspraak. De ervaring leert wel dat artikelen die te duur geprijsd worden niet zullen verkopen. Het blijft tenslotte tweedehands. Mikkis heeft het recht om de prijzen tussentijds te verlagen.


MAG KLEDING WORDEN GERUILD OF GERETOURNEERD?

Gekochte kleding mag binnen 7 dagen worden geretourneerd, mits deze voorzien is van het aangehechte prijskaartje.


WIE IS ER VERANTWOORDELIJK VOOR DE KLEDING?

Wij besteden de grootste zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid van jouw artikelen. Inbrengen is echter op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen door ons niet worden vergoed, tenzij het aantoonbare nalatigheid aan onze kant betreft.


WAT GEBEURT ER MET KLEDING DIE NIET IS VERKOCHT?

Je geeft bij het moment van inbrengen aan wat er met de niet verkochte kleding gebeurt:

  1. Je kiest ervoor om je kleding na de verkoopperiode weer op te halen. Je krijgt dan van ons na de verkoopperiode bericht voor het maken van een ophaalafspraak.
  2. Je kiest  ervoor om de niet verkochte kleding te doneren. Wanneer je hiervoor kiest, wordt de niet verkochte kleding na de verkoopperiode nog 3 weken aangeboden als sales item alvorens de kleding weggebracht wordt voor donatie. Voor sale items ontvang je geen vergoeding meer, dit is enkel gedurende de verkoopperiode.

STAAT JE VRAAG ER NIET BIJ?

Kom langs in de winkel!

De Mouthoeve 
Erpseweg 2 
5427CP  Boekel 

 

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur