VEELGESTELDE VRAGEN


MAG IK ALTIJD INBRENGEN?

Ja dat kan! Tijdens de openingstijden van de winkel mag je kleding komen inbrengen. (Max. 1 shopper per keer)
De winkel is geopend van woensdag t/m zaterdag van 10.00 - 17.00 uur.

Woon je verder weg? Stuur de kleding dan op. Doe er wel een briefje bij met je naam, adres, email en telefoonnummer en laat me vooraf even weten dat je kleding hebt opgestuurd.

Je kleding kan opgestuurd worden naar:

MIKKIS

Schutboom 1K | 5427CG | Boekel

Kiezen voor pakketpunt: HAPPY4YOUKIDS


WAT KAN IK ALLEMAAL INBRENGEN? 

Mikkis verkoopt alleen baby- en kindermerkkleding. Stijlvolle items die niet ouder zijn dan ongeveer twee jaar en niet groter dan maat 152. Breng je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Mikkis neemt alleen schone artikelen aan die in zeer goede staat zijn. Benieuwd welke merken je kunt inbrengen? De lijst vind je HIER


KAN IK OOK NIEUWE KLEDING OF PARTIJEN AANBIEDEN?

Ja, je kunt ook nieuwe kleding inbrengen. Heb jij een winkel of webshop met de merken die ik tweedehands verkoop? En heb je nog stocklets liggen? Neem dan even contact met me op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!


WANNEER KAN IK MIJN ZOMER-/WINTERKLEDING INBRENGEN?

Inbrengen van voorjaars- en zomerkleding kan in de maanden februari t/m juni. Inbrengen van herfst- en winterkleding kan in de maanden juli t/m januari. In juli start de eerste herfstinbreng, in februari de eerste voorjaarsinbreng.


WELKE MATEN KAN IK INBRENGEN?

Maat 50 t/m 152


WELKE MERKEN KAN IK INBRENGEN?

Waar ik eerder ook kleding van Hema, Zara, Jola e.d. verkocht, kan er nu alleen nog maar merkkleding worden ingebracht. Voor bepaalde items van Zara en H&M Exclusive maak ik een uitzondering.

De tijd heeft geleerd dat er weinig vraag is naar merkloze kleding. Daarnaast is er zoveel inbreng, dat ik hierin een keuze heb moeten maken. Het complete overzicht van de merken vind je HIER.


WELKE ITEMS ZIJN NIET GESCHIKT VOOR DE VERKOOP?

Artikelen zoals ondergoed en sokken worden niet aangenomen. Twijfel je? Neem dan even contact op.


HOE MOET IK DE KLEDING AANLEVEREN?

Lever de kleding altijd recent gewassen en gestreken aan. Verpak het netjes opgevouwen in een stevige tas/shopper, geen dozen.
Gekreukte kleding die in de tas gepropt is, wordt niet aangenomen. De kleding moet 'ready to shop' zijn.


SELECTEREN JULLIE DE KLEDING METEEN BIJ HET  INBRENGEN?

Ja! De niet geselecteerde items neem je weer mee ;-)


WELK PERCENTAGE ONTVANG IK VAN DE VERKOCHTE KLEDING?

Na afloop van de verkoopperiode ontvang je een overzicht met de verkochte items en je opbrengst. Je ontvangt 40% van de verkoopprijs wanneer jouw item is verkocht binnen de verkoopperiode.


HOE LANG WORDT MIJN KLEDING TE KOOP AANGEBODEN?

Je kleding wordt voor een periode van ongeveer 6 maanden op de webshop en geplaatst en hangt gedurende het seizoen in de winkel, afhankelijk van het moment van inbrengen.


HOE WORDEN DE PRIJZEN VAN MIJN ITEMS BEPAALD?

De prijzen worden bepaald door Mikkis. Er wordt rekening gehouden met vraag, aanbod, huidige trends en conditie. Mikkis heeft het recht om de prijzen tussentijds te verlagen.


MAG KLEDING WORDEN GERUILD OF GERETOURNEERD?

Gekochte kleding mag binnen 7 dagen worden geretourneerd, mits deze voorzien is van het aangehechte prijskaartje. Afgeprijsde artikelen kunnen niet worden geretourneerd.


WIE IS ER VERANTWOORDELIJK VOOR DE KLEDING?

Wij besteden de grootste zorg aan presentatie, verkoop en veiligheid van jouw artikelen. Inbrengen is echter op eigen risico. Zoekgeraakte, gestolen of beschadigde artikelen kunnen door ons niet worden vergoed, tenzij het aantoonbare nalatigheid aan onze kant betreft.


WAT GEBEURT ER MET KLEDING DIE NIET IS VERKOCHT?

Je geeft bij het moment van inbrengen aan wat er met de niet verkochte kleding gebeurt:

  1. Je kiest ervoor om je kleding na de verkoopperiode weer op te halen. Je krijgt dan van ons na de verkoopperiode bericht dat de kleding binnen 2 weken opgehaald kan worden. Opsturen kan ook, de verzendkosten hiervoor zijn €4,95
  2. Je kiest  ervoor om de niet verkochte kleding te doneren. Ik werk samen met hele mooie goede doelen, dus je kleding komt heel goed terecht!

STAAT JE VRAAG ER NIET BIJ?

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 17.00 uur