• Meer dan 1500 items online!
  • Verzending vanaf €4,- en gratis verzending vanaf €50
  • Openingstijden: woe t/m za 10.00 - 17.00 uur
  • Stuur je kinderkleding (gratis) op en ontvang 40% van de opbrengst
  • Dagelijks nieuwe aanvullingen in de winkel

OVER MIKKIS

Ik ben Moniek, tot voor kort werkzaam als personal assistant en ik ben de trotse mama van Mick & Kiki, die heel hard uit hun kleertjes groeien!
Voorheen probeerde ik de mooie kledingstukken te verkopen via Marktplaats, Facebook of Vinted, maar dit bracht veel werk met zich mee en resulteerde vrijwel altijd in een minimale verkoop. Het aanbod is tenslotte gigantisch en mensen weten niet of de kleding echt van goede kwaliteit is.
Daarnaast merkte ik in mijn omgeving dat veel ouders geen zin of tijd hebben om hun kleertjes te koop aan te bieden. Ze vinden het vaak te veel werk, of willen geen vreemde mensen aan huis. 

Omdat ik het zonde vind om deze (vaak dure) kleertjes te laten verstoffen op zolder, ben ik begonnen met het verzamelen en verkopen van kwalitatief goede tweedehands kinder(merk)kleding. Wanneer je bij Mikkis kleding koopt, kun je er zeker van zijn dat de kleding heel netjes is. Ik selecteer de items allemaal zelf om de kwaliteit te waarborgen. Ik koop tenslotte zelf ook alleen tweedehands kleding als het er écht nog zo goed als nieuw uitziet.

Naast tweedehands kleding, wordt er ook nieuwe merkkleding in de webshop aangeboden tegen hele lage prijzen. Deze kleding neem ik over van 2 prachtige conceptstores in Noord-Brabant, om te voorkomen dat het jarenlang in het magazijn blijft liggen en uiteindelijk wordt vernietigd. Het is kleding van de meest recente collectie, welke ik tegen een hoge korting mag verkopen. Hoe tof is dat!


Ik vind het belangrijk dat de niet verkochte kleding een goede bestemming krijgt. Daarom wordt de kleding gedoneerd aan prachtige goede doelen, waaronder Stichting Sama.  Zo zorgen we er samen voor dat er geen kleding weggegooid wordt en dat het voor iedereen mogelijk is om hun kindjes leuk te kleden!

Op 26 november 2022 heb ik de deuren geopend van mijn fysieke winkel in Boekel (NB). Eerder runde ik de webshop vanuit huis, naast mijn baan als personal assistant. Ik heb mijn baan opgezegd om me volledig te kunnen richten op Mikkis en ik vind het fantastisch dat ik van mijn hobby mijn werk heb kunnen maken! Woon je in de buurt? Dan hoop ik je snel een keer te zien in de winkel!

Liefs Moniek

 


MIKKIS
Erpseweg 2 | Boekel

Openingstijden:
woensdag t/m zaterdag 
10.00 - 17.00 uur